Houtpellets

GA NAAR ONZE VOORJAARSPROMOTIE 2024

Hoge Kwaliteit, Lage Asproductie

Onze houtpellets worden vervaardigd volgens strenge normen, wat resulteert in een hoogwaardig product met minimale asproductie. Geniet van efficiënte verbranding en verminderde schoonmaaktijd.

Duurzaamheid Gewaarborgd

Kies voor duurzaamheid door houtpellets bij ons te kopen. Onze pellets worden geproduceerd met zorg voor het milieu, waarbij we streven naar hernieuwbare bronnen en een minimale ecologische voetafdruk.

Consistente Warmteafgifte:

Ervaar consistente warmte in elke pellet. Onze zorgvuldig vervaardigde houtpellets zorgen voor een gelijkmatige verbranding, waardoor je huis constant en comfortabel verwarmd wordt.

Betrouwbare Levering

Vertrouw op onze betrouwbare leveringsdienst. We zorgen ervoor dat je altijd voldoende voorraad hebt om de koude dagen te trotseren. Snelle en tijdige levering rechtstreeks bij jou thuis. Afhalen in onze drive-in kan natuurlijk ook.

Gunstige Prijs-Kwaliteitverhouding

Bij ons krijg je waar voor je geld. Profiteer van competitieve prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Ontvang hoogwaardige houtpellets tegen een betaalbare prijs.

Advies op Maat

Ons deskundige team staat klaar om jou te voorzien van persoonlijk advies. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste pellets of tips voor efficiënt gebruik, wij zijn er om je te ondersteunen.

Klanttevredenheid Gegarandeerd

Jouw tevredenheid is onze topprioriteit. We streven ernaar om aan al jouw verwachtingen te voldoen en bieden een uitstekende klantenservice voor een zorgeloze aankoopervaring.

 Gemakkelijke Bestel- en Bezorgservice

Plaats je bestelling via e-mail of telefoon en wij leveren het aan huis wanneer het u best past. Afhalen kan natuurlijk ook in ons drive-in magazijn.

domo
Domopellets
domogreenline
Domo Greenline pellets
badger
Badger pellets
gold_pellets
Gold pellets
agricola_pellets
Agricola pellets

Pellets zijn leverbaar in zakken van 15kg of per pallet van 975 of 990kg